Υλοποίηση προγραμμάτων Erasmus – Υλικό

     Το ΠΕΚ Καβάλας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με  το Πρόγραμμα Erasmus+.

           Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν πρόγραμμα Erasmus+  στο σχολείο τους. Κάθε σχολείο μπορεί  να εκπροσωπηθεί από έναν/μία εκπαιδευτικό. Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοθούν σαφείς οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης-εξεύρεσης εταίρων-εκπόνησης προγράμματος.  Επιπρόσθετα, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας μπορούν να συμμετέχουν με εκπρόσωπό τους.

         Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου 2017 στο ΠΕΚ Καβάλας και θα είναι διάρκειας 2  ωρών   (12.00’- 14.00’).  Επιμορφώτριες θα είναι εκπαιδευτικοί με μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό, οι κ. κ. Θεοδωρούδη Παγώνα, Διευθύντρια 2ου ΔΣ Ελευθερούπολης, και η κ. Ασίκη Ζωή, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70 για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση  και οι κ.κ Καρανάσιου Αγγελική, Διευθύντρια 4ου ΕΠΑΛ Καβάλας και η κ. Χατζησάββα Δέσποινα εκπαιδευτικός κλάδων ΠΕ02 & ΠΕ01  για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Υλικό σεμιναρίου

ERASMUS+ 

ERASMUS+ KARANASIOU

Το άρθρο δημοσιεύτηκε σε Ανακοινώσεις, Επιμορφώσεις, Σεμινάρια ΠΕΚ, Σημαντικές ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.